
En rätt bra bild tycker jag över varför vi bör välja smör framför margarin!!!!! Så ni som käkar becel och sådant kanske bör tänka om!!! Käka smör så slipper ni en massa skadliga tillsatsämnen & ämnen som uppkommer när fettet hettas upp, det gör att margarinet till större del innehåller transfetter som höjer det onda kolesterolet och därmed ökar risken för hjärt och kärlsjukdomar. Dessutom värnar ni om miljön om ni väljer smör framför margarin.
Bra att du också tar upp det här ämnet :)
SvaraRaderaBregott funkar ju om man inte vill vänta på att det riktiga smöret ska bli bredbart.
Smör utan salt är annars mjukar, eftersom det är färskare (inte samma hållbarhet som med salt, har jag hört).
Bra att ni är så förståndiga. Vi måste börja äta renare mat och dessutom måste vi alla börja värna om miljön.
SvaraRaderajoh man borde ta fram det riktiga smöret typ nåra timmar innan man skall använda det..:-D Joh grunden i en god kosthålling anser jag vara att äta så ren och färsk mat som möjligt. Den är också mycket näringstätare än förädlad mat.
SvaraRaderaDu kan mixa 500 gr rumsvarmt smör med ca 2 dl kallpressad olja, ex rypsolja för att få ett mjukare smör.
SvaraRaderaOch varför inte passa på och tillsätta örter....
Hälsningar
Skåne
Ah smart!låter gott:-) Måste nog vara skåne för att komma på något sådant..;-)
SvaraRadera